Prix d'Exellence 2013
Prix d'Exellence 2013
Prix d'Exellence 2013
De actie Excellentieprijs 2013 heeft het bevestigd, het is een geschenk uit onze uitmuntendheidsselectie, die wordt aangeboden aan onze beste klanten van 2013. U heeft dit cadeau dus meer als genoeg verdiend. Het zal verstuurd worden met uw bestelling.
Prix d'Exellence 2013
  • Rowenta-stofzuiger Turboborstel 2100W.
  • TriLight Technologie LED - 27 cm.
  • Whirlpool-magnetron 700W.
  • Kenwood-blender Pulsefunctie - 800W.
  • TCL-TV HDTV/Led Edge - USB-poort - 47cm.
  • Acer touch screen tablet 7' scherm - 16GB - Wifi/Blue Tooth.
Prix d'Exellence 2013

Elektronische trekking Voorwaarden: een aankoop is verplicht om aan de trekking te kunnen deelnemen.
Elke deelnemer moet minstens 18 jaar oud zijn, moet deelnemen zoals vermeld in de promotie, en moet een bestelling plaatsen. De aangeboden prijzen omvatten ten minste 1 x Rowenta-stofzuiger, 1 x Whirlpool-magnetron, 1 x Kenwood-blender, 1 x TCL-TV, 1 x Acer touch screen-tablet. Elke klant ontvangt gratis een ledzaklamp met drievoet van Milway bij zijn bestelling. De uiterste datum is 31 december 2014. De keuze van de ontvangers wordt gemaakt onder toezicht van een onafhankelijke toeschouwer. Indien de eerste prijs niet wordt opgeëist, volgt een nieuwe trekking. Er mag niet gebeld of geschreven worden in verband met de trekking. Foto’s en gegevens van de winnaars mogen in toekomstige reclame worden gebruikt met betrekking tot deze trekking. Elke deelnemer aan de trekking bevestigt kennis te hebben genomen van deze regels.
Een lijst met de naam en stad van de prijswinnaars kan worden verkregen na 31.01.2015 op onze website www. Ideascomfort.nl. Promoties worden georganiseerd door ideas comfort in samenwerking met geassocieerde europese handelszaken. Ideas comfort is niet aansprakelijk voor eventuele belastingen die iemand moet betalen naar aanleiding van of in verband met of voortvloeiende uit het winnen van een prijs. Elke belastingverplichting is de verantwoordelijkheid van de ontvanger van de prijs. De trekking betreft verschillende prijzen met gelijksoortige waarde.
Door onvoorziene omstandigheden buiten onze wil om kunnen sommige cadeaus af en toe niet meer voorradig zijn. We zullen ons best doen de desbetreffende cadeaus te leveren zodra de nieuwe voorraad aankomt. Echter, we behouden eveneens het recht voor om een alternatief cadeau met gelijksoortige waarde te leveren mocht dit nodig zijn.